Slipning av Furugolv

Konsten att bemästra olika sorters ytbehandlingar och träslag kräver en hel del yrkeskunskap & erfarenhet.

Ett trägolv blir inte bara naturligt vackert av att slipas. Det mår också bra av det. Man brukar säga att en golvslipning bör ske åtminstone var tionde år.

Den nya ytbehandlingen ökar tåligheten och förhindrar att fukt tränger in, På detta sätt förlängs golvets livslängd.

Priser
Golvslipning & Lackering av Furugolv 290kr/kvm
Golvslipning & Hårdvaxolja av Furugolv 310kr/kvm
Golvslipning & Pigment Hårdvaxolja av Furugolv 370kr/kvm
Golvslipning & Lut + Pigment Hårdvaxolja av Furugolv 420kr/kvm

Tillval 
Nåtning av springor med mjukfog / offert

Priser Inkl. Material. Moms och efter ROT-avdraget, Gäller ej ny framtagna, målade eller fernissade golv. Minsta debitering 30 kvm.

ROT-Avdrag
Golvslipning är en del av husarbeten och som kund har ni möjlighet att nyttja 30% av arbetskostnaden. Som privatperson kan man nyttja 50 000kr i rotavdrag per år och person. Vi hjälper er självklart till med hela processen.

Begär offert

Auktoriserat Golvföretag

Medlemmar i Golvbranschen

Innehar Kollektivavtal

Verksamma sedan 2006

Ansvarsförsäkring upp till 10MKR

Innehar F-skattsedel

Reparationer av furugolv

​En ny bräda i ett gammalt golv. I vissa fall kan man bli tvungen att byta ut en hel bräda antigen för att skaderna är för stora för att reparera eller för att brädans not och spont är skadade så att brädan fjädrar när du trampar på den. Det bästa är att försöka få tag på en gammal bräda så att inte kontrasten mellan nytt och gammalt blir för stort.

​Om du tar bort en vägg mellan två rum är sannolikheten stor att du också får ett stort håll i golven, oftas går golven fram till en mellanvägg som du just har rivit ner. Här handlar det egentligen inte om någon skada snarare att lappa ihop golven så snyggt som möjligt, denna typ av reparationer är mycket vanlig och vi kan erbjuda mycket snygga lösningar.