Nockeby
Trapprenovering

Trapprenovering av högsta kvalitet, från filtmatta till putsad elegans

​Se våra olika typer av trapprenoveringar

Våra hantverkare har lång och hög yrkesskicklighet & all den kompetens som krävs att tillverka specialanpassade trapprenoveringar

Vi har lång erfarenhet kring just trapprenoveringar av alla former träslag och ytbehandlingar har vi alla möjliga tips till er som kund, oavsett vad ni önskar kommer vi alltid att leverera en kvalitet som överträffar era förväntningar.

Nockeby Trapprenovering

Med eget massivt råvirke konstruerar vi trapp och sättsteg och trappnos efter era önskemål och mått. Vi kan lösa de mest avancerade trapprenoveringar.

Klassisk Trapprenovering

En klassisk trapprenovering innebär prefabricerade Plansteg med trappnos, sättsteg och bakkantslist, det finns många bra tillverkare av dessa trapprenoveringar.

Vanliga Frågor

Vad kostar en trapprenovering?
2000-3000 kr per steg. (inkl moms & Rot-Avdrag)

Hur vet jag vad som passar vårt hus bäst?
Vi kommer oftast ut till er för att beräkna vad ert projekt kan kosta, vi jobbar alltid med fasta priser så inga oväntade överraskningar dyker upp.

Vilken ytbehandling ska man välja?
Lack samt hårdvaxolja med alla dess kulörer en storfavoriter på marknaden.  Vi rekommenderar alltid att halkskydd appliceras i trappor, då en hårdvaxolja utan halkskydd kan bli väldigt hal.

Vi hjälper givetvis

Då massiva trägolv går hand i hand med trapprenoveringar finns det ingen som kan behärska konsten av trapprenoveringar i Stockholm med samma känsla kvalitet och omsorg som vi på Nockeby Parkett AB har möjligheten att göra.

Hemligheten bakom frammarschen är framförallt vår flexibilitet i våra åtagande. Vi lyssnar, vi lämnar förslag och vi levererar.

Nu vet du lite mer om oss. Hoppas att du har fått en bra känsla för vilka vi är och vad vi kan bidra med för er trappa i bästa skick. Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att ringa eller mejla. Använd gärna formuläret här intill.

Kontakta Oss

Fyll i formuläret så kontakta vi dig.