Saicos Hårdvaxolja

Saicos Hårdvaxolja

Saicos Premium Hårdvaxolja

Anpassat för alla sorters trägolv

Saicos Hårdvaxolja har under många år varit ett självklart val för både företag och privatpersoner. Saicos är välkända för deras flexibilitet mot arkitekter där dom skapat sig en position med unika lösningar, färger och mönster.

Nockeby Parkett har under många år slipat golv i stockholm och använt Saicos hårdvaxoljor till olika uppdrag med gott resultat och kan varmt rekommendera dessa ytbehandlingar.

Premium Hårdvaxolja har en relativ snabb torktid och kan kombineras med Saicos pigmenterade hårdvaxoljor samt Saicos ecoline serie. Vid större uppdrag kan man även välja helt unika färger som Saicos tar fram i sin fabrik i norra Tyskland. Hårdvaxoljorna kommer med halkskydd som standard. Det finns 4 olika glanser, ultramatt, matt, sidenmatt och blank.

Inspirationsbild 3200 sidenmatt

Saicos Oljegrund Ecoline

Byggvarobedömd hårdvaxolja

Saicos ecoline hårdvaxolja 3600 är byggvarobedömd och är därför väldigt populär bland projekten i stockholm och sverige. Hårdvaxoljan är sidenmatt ofärgad, till hårdvaxolja måste en oljegrund appliceras som grundbehandling. Oljegrunden kommer i ett flertal färger och appliceras ut med stålspackel och polermaskin.

Nockeby Parkett har bland andra många projekt utför parkettgolv på Mall of Scandinavia med Saicos ecoline

Vad är byggvarubedömningen?

BVB som det förkortas är en icke vinstdriven organisation som består av byggmarknadens stora aktörer. Organisationens uppgift är att miljöbedöma byggvaror och främja utveckling av produkter mot en giftfri byggmiljö.

Inspirationsbild 3410 & 3600

Ladda ner dokument

Saicos Premium Hårdvaxolja
Saicos Oljegrund Ecoline