Massiva Trägolv Stavparkett Rustik 272 mm

589 kr/m²
SE PRISET!
Beställningsvara
- 2-4 Veckor

Sammanfattning
Rustik Sortering med dramatisk ådring, stora kvistar och större färgvariation. Ger ett livligt intryck.

Längd 272 mm lämpar sig som fris till fiskbensparkett, alternativt rutmönster samt till holländskt mönster.

Stavparkett Rustik 272mm
Stavparkett Rustik
Stavparkett Rustik 272mm
Stavparkett Rustik

Beskrivning

Nockeby Parketts högkvalitativa massiva kortstavar tillverkas av ek och finns i 2 sorteringar samt i flera dimensioner. Våra parkettgolv är prisvärda och mycket uppskattade.

Stavarna läggs med fördel i det klassiska mönstret som kallas fiskbensparkett. Denna typ av parkett är den kanske mest önskvärda läggningen utav dom alla och anses till och med kunna höja värdet på bostaden ännu ytterligare. Få saker i hemmet kan vara så iögonfallande som en exklusiv fiskbensparkett.

Sortering: Rustik
Naturligt förekommande variationer i träets färg tillåts, från medelljus till mörkbrun. Produkten svarta kvistar. Kvistarna kan variera i storlek och antal.

Installation
Stavparkett kan spikas eller limmas. Limma kan man göra på ett fast och plant underlag, t ex flytspacklad betong, golvspånskiva, plyfa mm.

Spikning ställer högre krav på underlaget: det måste bestå av brädor eller hård skiva, t ex Plyfa. Ett gammalt brädgolv kan alltså tjäna som undergolv för spikning, om det är tillräckligt plant.

Med sina 68x272 mm är staven även lätt att hantera. Parkettstaven levereras installationsklar. Vid leverans kommer parkettstavarna uppdelade i Vänster- respektive Höger-stavar i samma paket för att underlätta installationen.

Beskrivningar och bildmaterial
Alla prover, bilder och produktbeskrivningar, samt bild- och broschyrspecifikationer har för avsikt att ge en ungefärlig uppfattning av de produkter som är visas i dem. Dessa ska inte vara en del av ett kontrakt eller ha några kontraktsenliga förpliktelser utan bara betraktas vara för ett illustrativt syfte. Vi kan inte garantera att skärmen på din dator eller utskriftskvaliteten reflekterar färgerna på produkterna på ett korrekt sätt. Din produkt kan variera en aning från bilderna inuti en trycksak.

Egenskaper 

VarumärkeNockeby Parkett
Art.Nr.16682722
TräslagEk
SorteringRustik
Tjocklek16 mm
Bredd68 mm
Längd272 mm
BehandlingObehandlad
KonstruktionMassiv (T&G)
FasningNej

Rekommenderat Parkettlim

Parkettlim för nedlimning av trägolv. På underlag med max 85% RF.

Parkettlim

Storlek16 kg
1389 kr
Kampanj
Just nu
Ord. pris
Lagervara
- Levereras normalt inom 4-7 vardagar.