Nockeby Trapprenovering

Vi kan renovera alla sorters trappor till beställarens önskemål, I detta hantverk använder vi golvmaterial i alla dess former och utseenden och klär in trappor, Välj bland släta profilerade eller rundade trappnosar.

Ovan finner ni några av trappor vi renoverat efter beställarens önskemål, industriparkett och kubb med skarp kant är något som är väldigt vanligt i offentliga miljöer, här är belastningen hård och då funkar dessa väldigt bra samt att det blir väldigt snyggt. Skarp kant där settsteget går ihop med plansteget är en väldigt fin design samt att den håller ihop trappen så inte trappnosen flisar sig.

Vi kan lösa de mest avancerade trapprenoveringar, vår expertis av produktkännedom gör jobbet som känns omöjligt för andra avancerat för oss men möjligt.

Varje trapp är unik, hur den är konstruerad vilken stil och form den har, rak trappnos, svängd trappa, skarpa kanter, bakkantslist profilerad trappnos, ja möjligheterna är oändliga. Kontakta oss för konsultation av trapprenovering och trappslipning i Stockholm .

​En populär metod för att renovera sin trapp är Herkulessmönster (fris) som används vi läggning av fiskbensparkett detta knyter ihop kolven med trappen på ett homogent sett. Denna metod används oftast på en äldre furutrappa.


Vilken stil passar oss bäst? Ek, ask valnöt, oljat lackat?

Vi rekommenderar alltid obehandlad ek, då har ni som kund möjlighet att välja fritt bland kulör, lack olja eller hårdvaxolja. Här kommer vi in med platsbesök färgprover och allt vad som kan vara viktigt för att göra trappen till en möbel centralt i ert hem. Klassisk trapprenovering är en snabb och smart lösning vi erbjuder kunder i Stockholm men vi har andra mer gedigna lösningar om det är en mer avancerad konstruktion ni eftersöker, exempelvis bevara en stil i ett sekelskifteshus mer om det i stycket Elegans Trapprenovering.

Trappa i industriparkett
Kubbtrappa
Massiv golvtilja som plansteg rundad trappnos