Trapprenovering - Klassisk

Här har vi färdiga moduler som installeras efter mallar. Trappstegen fås obehandlade så valfri ytbehandling kan appliceras på plats.

En klassisk trapprenovering innebär oftast prefabricerade Plansteg, sättsteg och trappnos. Det finns många bra tillverkare av dessa trapprenoveringar. Vi arbetar uteslutande med Duris trapprenovering.

Vad krävs för att installera klassikt trapprenovering?
En stabil grundkonstruktion är en bra start, befintligt trapp funkar alldeles utmärkt. Ibland kan man behöva förstärka konstruktionen i trappan för att få bort vissa knarr & knäppljud då är det bra att göra dessa ingrepp innan trapprenvoveringen starta.

Avlägsna gammal matta, lim eller annan beläggning innan man stryker på limmet för att förankra trapprenoveringen i trappen. (på en gammal furutrappa kan det vara bra att rugga upp ytan med ett sandpapper innan man limmar dit stegen)

​Vissa äldre furutrappor som har bågnat eller kupat sig behövs ett större förarbete göras med starkare slipmaskiner som kan nivellera bort dessa ojämnheter i trät för att få ett plan steg att gå på!
Detaljer i fokus!

En duktig trapprenoverare känner till knepen för just lyfta arbetet till en annan nivå. Det finns många små knep som enbart kan behärskas av utbildade erfarna trapprenoverare, våra speciellt inriktade medarbetare har precis det som krävs för ett optimalt resultat, erfarenhet, känsla för detaljer, yrkeskunskap, materialkännedom och yrkesstolthet.